Varmt välkommen till Svartalwen online!

Svartalwen Online är tänkt att fungera som digitala böcker där vi via texter och filmer visar hur vi från början lär in grunder och hur vi stegvis bygger övningar för att inlärningen ska ske så snabbt och konfliktfritt som möjligt.

Materialet ligger i slutna grupper på facebook där inläggen är taggade med olika ämnen för att göra det lättare för dig att hitta det du är intresserad av. Bara klicka på ämnesetiketten så får du upp alla inlägg för det ämnet! Exempel på ämnen/kapitel är; Följsamhet/fotgående, linjetag, stadga, kontaktsignal (stoppsignal), teckenträning, avlämningar, fältsök, skotträning, närsök, viltträning m m. Eftersom Anna-Lenas Joy också kommer att tränas och tävlas i bruks (SBK) så småningom finns det också tips på bland annat inlärning av momenten framförgående och kryp.

Ett abonnemang ger tillgång under 12 månader. För närvarande finns två grupper att välja på, en för valp-/grundutbildning – passar alla unga och orutinerade hundar (oavsett ålder) från början till i princip klara för start i nybörjarklass – och en för unghunds-/vidareutveckling, där vi bygger på de färdigheter hundarna fått och tränar vidare mot start i öppenklass. Vill du kan du köpa båda grupperna samtidigt till paketpris, välj i så fall “Från valp till Öppenklass”.

Hur gör jag för att prenumerera?

Prenumerationen köper du i webbshoppen här intill. Efter att du har betalat den eller de prenumerationer du är intresserad av får du ett mail med en länk till facebookgruppen med materialet. Öppna gruppen genom att klicka på länken i mailet och ansök om att gå med i gruppen så släpper vi in dig inom kort.