Vill du boka instruktör?

Varmt välkommen att höra av dig med förfrågan om kurser och läger! Vi erbjuder allt ifrån hela helger till hel- och halvdagsupplägg med olika teman och nivåer. Vi erbjuder också kurser online i mindre grupper. Du kommer med önskemål och vi syr tillsammans ihop ett lämpligt upplägg. Varmt välkommen att höra av dig!
Skicka oss ett mail

Sugen att gå på kurs?

På vår facebooksida Svartalwen's kurser och träning publiceras alla kommande kurser löpande. Gilla sidan så får du information i ditt eget flöde när nya kurstillfällen dyker upp.
Gå till facebook

Vill du köpa träningspaket?

Vi erbjuder ett rabatterat träningspaket på 6 timmar för 4 300 kr, inkl moms. Du bestämmer själv vad du vill fokusera på, vi hjälper dig med plan framåt och med det du behöver för att nå dina mål! Varmt välkommen att höra av dig till Anna-Lena med förfrågan via mail eller mobil (+46) 0709606315.
Skicka oss ett mail

Vill du ha coachning online?

Vi erbjuder även online-coachning, en perfekt möjlighet för dig som bor en bit bort från Mölndal eller Åland! En timme kostar 600 kr, inkl moms. Går självklart att dela upp i 30 minuters pass om det passar dig bättre. Feedback på filmer ingår utan kostnad. Du kan också köpa ett rabatterat träningspaket på 4 timmar för 2 160 kr, inkl moms. Du bestämmer själv vad du vill fokusera på, vi hjälper dig med plan framåt och med det du behöver för att nå dina mål! Varmt välkommen att höra av dig till Anna-Lena med förfrågan via mail eller mobil (+46) 0709606315.
Skicka oss ett mail

Vill du utnyttja ditt ``Friskvårdsbidrag``?

Fr o m 2021-07-01 kan du använda det ``Friskvårdsbidrag`` som många arbetsgivare erbjuder sina medarbetare även till hundträning. Vi erbjuder olika upplägg, du bestämmer själv vad du vill fokusera på och vi hjälper dig med plan framåt och med det du behöver för att nå dina mål! Varmt välkommen att höra av dig till Anna-Lena med förfrågan via mail eller mobil (+46) 0709606315.
Skicka oss ett mail

Privatträning

I mån av tid tar vi emot enskilda ekipage och mindre grupper för privatträning. Enskilda ekipage företrädesvis på vardagar, grupper även på helger.

Du / ni bestämmer själv vad som ska tränas. Alternativt hjälper vi er med färdiga upplägg.

Förslag på upplägg bruks :
Uppletande, inlärning / problemlösning
Momentträning, t ex kryp, framåtsändande, fritt följ, inlärning / problemlösning

Förslag på upplägg jakt :
Unghund / nybörjare, inlärning / grunder
Fokus på stadga / följsamhet / fotgående
Fokus på markeringar / noggrannhet
Skotträning, inlärning / problemlösning
Dirigering, inlärning / problemlösning
Fokus på Working test
Viltträning för B-prov
Vattenträning

Samtliga priser inkl moms.

  • Enskilt ekipage, 1 timme :  800 kr
  • Enskilt ekipage, 2 timmar : 1600 kr
  • Två ekipage, 1 timme : 1 200 kr
  • Två – tre ekipage, 2 timmar: 2 400 kr
  • Två – tre ekipage, 3 timmar: 3 600 kr
  • Halvdagsträning (max 3,5 tim): 4 500 kr, max 6 deltagare.
  • Heldagsträning – beror på upplägg och antal deltagare.

Åhörare är alltid välkomna och betalar 50%.

Vid träning med kallvilt, där vi står för vilt, tillkommer 30 kr / fågel.

Alla priser avser kurser i Mölndal eller på Åland. Vid kurs på annan plats tillkommer reseersättning (för närvarande 32 kr, inkl moms). Betalning via swish till 0709606315, faktura eller enligt överenskommelse. Företaget innehar F-skattsedel.